Συνεργασία με τον Αθλητικό Ψυχολόγο Γιάννη Ζαρώτη.

by admin
357 Προβολές

Συνεργασία με τον Αθλητικό Ψυχολόγο Γιάννη Ζαρώτη.

Η "Άνεμος" εγκαινιάζει την δημοσίευση άρθρων που έχουν να κάνουν με την υγεία και τον αθλητισμό. Τα άρθρα θα φιλοξενούνται στον τομέα "ΥΓΕΙΑ" της ιστοσελίδας μας.

Η “Άνεμος” εγκαινιάζει την δημοσίευση άρθρων που έχουν να κάνουν με την υγεία και τον αθλητισμό. Τα άρθρα θα φιλοξενούνται στον τομέα “ΑΡΘΡΑ” της ιστοσελίδας μας.

Η αρχή γίνεται με τον κορυφαίο Έλληνα Αθλητικό Ψυχολόγο, τον κύριο Γιάννη Ζαρώτη και το άρθρο του “Πώς μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό;”.

O κος Γιάννης Ζαρώτης είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου ως απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και απόφοιτος του Φ.Π.Ψ. Ιωαννίνων. Κατέχει Διδακτορικό τίτλο σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Αθλητική Ψυχολογία». Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (ΕΑΨ), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC) και της Διεθνούς Ενώσεως Εφαρμοσμένης Αθλητικής Ψυχολογίας (AASP). Επίσης, είναι Reviewer στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sports Sciences»

0 σχόλιο
0

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα