Το πινγκ πονγκ προσέλκυσε κόσμο στο Nostos Festival 2021

645 Προβολές

Tο πινγκ πονγκ είχε και πάλι παρουσία σε εκδηλώσεις του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στα πλαίσια δραστηριοτήτων του Nostos Festival 2021 έγινε το Σάββατο γνωριμία με το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που συνεργάζεται με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έστειλε έξι τραπέζια και από τις 6.30μμ έως τις 9.30μμ αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων έκαναν επίδειξη κι έπαιξαν με παιδιά. Οι αθλητές Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Δημήτρης Κορδούτης και οι αθλήτριες Ιωάννα Γερασιμάτου, Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα, Αλίκη Κιούφη, με υπεύθυνο το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας ανδρών Γιάννη Κορδούτη, παρουσίασαν τα βασικά χτυπήματα του αθλήματος σε πάνω από 200 μικρούς και μεγάλους φίλους, που πέρασαν από τον χώρο για ν’ ακούσουν ενδιαφέροντα πράγματα για το πινγκ πονγκ και να ψυχαγωγηθούν παίζοντας.

Nostos festival, Sports Excellence, με την επιτραπέζια αντισφαίριση να δίνει και πάλι το δικό της χρώμα! Ήταν μια εξαιρετικά οργανωμένη δράση του ιδρύματος, που με χαρά στήριξε η ελληνική ομοσπονδία, όπως κάνει κάθε χρόνο στα πλαίσια της ανάπτυξης και διάδοσης του αθλήματος.

 

Ανάμεσα στον Γιάννη Κορδούτη και τους αθλητές Δημήτρη Κορδούτη και Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο η προπονήτρια του πινγκ πονγκ Ηρώ Μαλλιαρού, που εργάζεται στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Αναγέννηση και Πρόοδος, η οποία οργανώνει όλες τις δράσεις του ιδρύματος και ο Χάρης Τσολάκης (αριστερά) καθηγητής ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνος αθλητκών προγραμμάτων Sports Excellence.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στι 29 Αυγούστου 2021 στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

0 σχόλιο
0

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα