Έλαμψε η οικογένεια Κορδούτη στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών

by admin
109 Προβολές

Έλαμψε η οικογένεια Κορδούτη στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών

Τα τρία παιδιά του Γιάνννη Κορδούτη και της Διάνας Ζέρδιλα, έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στα Χανιά.

Τα τρία παιδιά της οικογένειας του Γιάνννη Κορδούτη και της Διάνας Ζέρδιλα, αποδικνύουν συνεχώς ότι “το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά”

Και οι τρεις έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που έγινε στα Χανιά!!!

Πρώτη και καλύτερη η Θάλεια, η οποία σπουδάζει και πλέον είναι και προπονήτρια των ανεξάρτητων αθλητών στην αίθουσα της Βούλας, η οποία κατάφερε να κερδίσει δύο χάλκινα μετάλλια. Ένα στο ατομικό και ένα στο διπλό μαζί με την, συμπαίκτριά της στον Άρη Βούλας, Γεωργία Χατζηλυγερούδη.

Ο Δημήτρης, κατάφερε να μπει στην 8αδα του διπλού, παίζοντας με τον αδελφό του Ιάσονα, ενώ και οι δύο μπήκαν στην 16αδα του ατομικού ανδρών. Ο Ιάσονας το κατάφερε, παρότι είναι ακόμα μαθητής στην τρίτη λυκείου, ενώ ο Δημήτρης σπουδάζει στην ΑΣΟΕ.

Και επειδή όλα αυτά είχαν αρχίσει να φαίνονται από πολύ παλιά, δείτε το παρακάτω video:
0 σχόλιο
0

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα