Απόλυτα επιτυχημένο το φεστιβάλ “Ping pong & υγεία”

by admin
393 Προβολές

Απόλυτα επιτυχημένο το φεστιβάλ “Ping pong & υγεία”

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο 1ο FESTIVAL PING PONG ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ που έκανε ο « ΑΝΕΜΟΣ» σε συνδιοργάνωση με τον ΟΑΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΥΛΑΣ και τη συνεργασία του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΦΟΕΠΑ, στην πλατεία ΙΜΙΩΝ της Βούλας στις 11/5/2019.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλος, που μας τίμησε με την παρουσία του και έπαιξε με τους διοργανωτές και πρωταθλητές Κορδούτη Γιάννη και Ζέρδιλα Διάνα, η Βούλα είναι μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο πινγκ πονγκ.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν μουσική και οδηγίες για το άθλημα, ενώ υπήρχε τέντα της HERBALIFE που πρόσφερε στον κόσμο ισοτονικά ποτά και χυμούς ενώ έδιναν οδηγίες διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής.

Υπήρχε operater του χορηγού επικοινωνίας INA T.V. ο οποίος έπαιρνε πλάνα της εκδήλωσης και συνέντευξη από τον Δήμαρχο, τον διαχειριστή της ΑΜΚΕ ΑΝΕΜΟΣ, τον Πρόεδρο του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και τον διευθυντή των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΒΑΡΗΣ που πήγανε όλα τα έσοδα από τις εθελοντικές προσφορές των συμμετεχόντων.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι και ο θρύλος του ποδοσφαίρου ΤΟΤΗΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ.

Επίδειξη έκανε ο Πρωταθλητής Ευρώπης ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΣΙΟΚΑΣ με τον Γιάννη Κορδούτη και εκμάθηση στα τραπέζια και στο ρομπότ κάνανε εκτός από τον Γιάννη και τη Διάνα Ζέρδιλα, η Θάλεια Κορδούτη χάλκινη πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ατομικό και ο Ιάσονας Κορδούτης 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικό Εφήβων καθώς και πολλοί βετεράνοι αθλητές του συλλόγου ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ που βοήθαγαν τα μικρά παιδιά στα πρώτα τους βήματα στο άθλημα!!!

Ευχαριστούμε πολύ την αντιπρόεδρο του ΟΑΠΑ, ΜΠΡΑΪΜNΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ και τους υπαλλήλους του Δήμου Βούλας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ Κο Πλακαντωνάκη Σταύρο για την πολύτιμη βοήθειά του και την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας:

– BRAVOS HARDWARE

– ATLAS SECURITY

– GP SPORTS

– HERBAL LIFE Χαιρετάκη Τζένη

–ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

-ΖΕΥΣ ΕΠΑΘΛΑ

-SPORT SOLUTIONS

-ΔΩΔΩΝΗ

-ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΝΤΩΝΗΣ

-BUFALA GELATO

-ΤΣΙΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

-ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ INA T.V.

Τους συνεργάτες:

-Ηρακλή Γερογιάννη για τα γραφικά και τις φωτογραφίες

-Γρηγόρη Καριώρη για τα ηχητικά

-Αδρέα Τσαβλίρη, υπεύθυνος τύπου

Τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους:

-Μεχίλη Αλέξη, Αλεξανδροπούλου Ευγενία, Σταθόπουλο Πάνο, Ζέρδιλα Όλγα – Κλειώ, Μαρία Σακελλαροπούλου

Περισσότερα από 200 άτομα πέρασαν και έπαιξαν στα 6 τραπέζια που στήθηκαν στην πλατεία και πήραν από την γραμματεία ενημερωτικά φυλλάδια:

– από άρθρα για το πόσο καλό κάνει στην υγεία μας το πινγκ-πονγκ και ειδικά στον εγκέφαλο αφού καταπολεμά το αλτσχάϊμερ και την άνοια.

– με τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού

– με τους 10 λόγους για να παίξετε πινγκ-πονγκ

– Του συλλόγου ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

Έγιναν τουρνουά σε 2 ηλικιακές κατηγορίες ενηλίκων και παίδων.

Στους νικητές δόθηκαν μετάλια ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν διπλώματα και δωράκια πινγκ-πονγκ από τον χορηγό μας GP SPORTS και παγωτό από τον χορηγό μας ΔΩΔΩΝΗ.

Για τον «ΑΝΕΜΟΣ»

Κορδούτης Ιωάννης Ζέρδιλα Διάνα

0 σχόλιο
0

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα