Παίζουμε πινγκ-πονγκ στην κορυφή του Ολύμπου!!

by admin
375 Προβολές

Παίζουμε πινγκ-πονγκ στην κορυφή του Ολύμπου!

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας «ΑΝΕΜΟΣ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» θα διοργανώσει την αθλητική εκδήλωση “TABLE TENNIS IN OLYMPUS”.

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας «ΑΝΕΜΟΣ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» θα διοργανώσει την αθλητική εκδήλωση “TABLE TENNIS IN OLYMPUS”.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τη γνώση και την απόλαυση του πινγκ-πονγκ διοργανώνοντας κάθε είδους εκδηλώσεις. Θέλουμε να προωθήσουμε το πινγκ-πονγκ ώστε να είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτές τις βάσεις, διοργανώνουμε τον Αύγουστο μια εκδήλωση στον Όλυμπο (2.918μ.) – το βουνό και την κατοικία των Ελλήνων Αρχαίων Θεών. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ένα μικρό τραπέζι πινγκ-πονγκ θα μεταφερθεί με τα πόδια στον Όλυμπο και στην κορυφή του Μύτικα, την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, όπου θα παίξουμε πινγκ-πονγκ .

Θα τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και θα γίνει ένα βίντεο με όλη την διαδικασία. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα ανέβουν σε όλα τα Ελληνικά μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στον ιστότοπο μας.

Πιστεύουμε ότι είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία για διαφήμιση του πινγκ-πονγκ παγκοσμίως.

0 σχόλιο
0

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα