Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΟΡΔΟΥΤΗΣ στους Νέους Ανδρες!!!

by admin
833 Προβολές

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΟΡΔΟΥΤΗΣ στους Νέους Ανδρες.

Ο 19χρονος έχασε μόλις ένα σετ στα νοκ άουτ, νικώντας και στον τελικό με 3-0 σετ!

Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΟΡΔΟΥΤΗΣ του ΟΑ Χανίων είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας 2020-2021 για την κατηγορία των νέων στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ο Ιάσονας Κορδούτης είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας για την κατηγορία των νέων στην επιτραπέζια αντισφαίριση, στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στο γυμναστήριο Ελευσίνας.

Ο 19χρονος αθλητής του ΟΑ Χανίων έφθασε στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του και πρόσθεσε αυτόν τον τίτλο στο απλό, στην προ τριετίας πρωτιά του 2017 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα λυκείων , την 1η θέση στο τοπ 16 εφήβων το 2019.

Το πέτυχε μάλιστα, με επιβλητικό τρόπο, καθώς δεν έχασε σετ από τη 16άδα μέχρι και τον τελικό. Εκεί όπου νίκησε το 1ο φαβορί, τον Γεράσιμο Πετρή, του Α.Ο. Ταταύλα.

Πολύ συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι στον πάγκο του σε όλη την πορεία προς την κορυφή ήταν ο αδερφός του Δημήτρης που τον βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου.

Η πορεία μέχρι την κορυφή

Στον θεαματικό τελικό των νέων ανδρών συναντήθηκαν τα δύο πρώτα φαβορί, τα οποία φάνηκε να έχουν και την πιο σταθερή απόδοση.

Το 1ο σετ ήταν απόλυτα ισορροπημένο και κρίθηκε στην παράταση. Στη συνέχεια ο Ιάσονας Κορδούτης πέρασε την τακτική του, ήταν καλύτερος στα ράλι και επικρατώντας με 13-11, 11-5, 11-8.

Ο νέος πρωταθλητής έχασε στα νοκ άουτ μόνο ένα σετ κι αυτό στο πρώτο του ματς κόντρα στον Μανώλη Αλαρούπι.

Στην πορεία του στο ταμπλό ο Κορδούτης από τη βάση του ταμπλό είχε bye στον 1ο γύρο και στους «32» νίκησε τον Μανώλη Αλαρούπι της Καβάλας με 3-1 σετ.

Στους «16» κατέβαλε τον Μιχάλη Διαμαντόπουλο (Κορωνίδα Γαλατσίου) με 3-0 σετ, στην 8άδα τον Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη από τα Ταταύλα με 3-0 και στην 4άδα τον Ζήση Δουκέρη (Φοίνικας Πειραιά).

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για την υποστήριξη και την αγάπη τους σε όλα αυτά τα χρόνια σκληρής δουλειάς και τον χορηγό μας ΚΟΥΣΙΩΡΗ ΘΩΜΑ KOUSGROUP για την διαρκή στήριξη στους αθλητές μας!!!

Δείτε τα highligths από όλουτ τους νόκ-άουτ αγώνες του Ιάσονα

Δείτε τον τελικό μεταξύ του Ιάσονα Κορδούτη και του Γεράσιμου Πετρή

Δείτε τις δηλώσεις του Ιάσονα Κορδούτη μετά την απονόμή

Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΟΡΔΟΥΤΗΣ του ΟΑ Χανίων είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας 2020-2021 για την κατηγορία των νέων στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
0 σχόλιο
1

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα