Νέα σημαντική συνεργασία για την “ΑΝΕΜΟΣ”

by admin
213 Προβολές

Νέα σημαντική συνεργασία για την “ΑΝΕΜΟΣ”

Η "ΑΝΕΜΟΣ" ξεκινάει συνεργασία σε θέματα ψηφιακής δημιουργίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος, με τον νέο Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης "Τριλογία".

Η “ΑΝΕΜΟΣ” ξεκινάει συνεργασία σε θέματα ψηφιακής δημιουργίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος, με τον νέο Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης “Τριλογία”.

Μεταξύ των δράσεων που αναλαμβάνει να υλοποιήσει η Τριλογία, είναι η παραγωγή ολοκληρωμένων ψηφιακών προωθητικών μέσων, όπως αφίσες, βίντεο, traiers κλπ.

Επιπλέον, υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας σε επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, αλλά και δράσεων που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον.

0 σχόλιο
0

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα