Τουρνουά υπέρ του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών

by admin
584 Προβολές

Τουρνουά υπέρ του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών

Ο "ΑΝΕΜΟΣ", μαζί με τον Άρη Βούλας, οργάνωσε τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την υποστήριξη του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών.

Ο “ΑΝΕΜΟΣ”, στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου και συνεργασία με τον Άρη Βούλας, οργάνωσε τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης ύστερα και από την πρόσκληση συνεργασίας-υποστήριξης του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: GP SPORTS για τα μπαλάκια BUTTERFLY S 40+ που έγινε το τουρνουά, Στέλιο Αθανασίου για την χορηγία ενός γεύματος δύο ατόμων στο ιταλικο εστιατόριο Vicenzo στη Γλυφάδα, DIANA’S COLLECTION για μία γυάλινη ρακέτα και ένα κολιέ και Συνατσάκη Νίκο για τα δημητριακά NESTLE.

Ολα τα έσοδα της κλήρωσης θα δωθούν για την ενίσχυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ προκειμένου να συμβάλλουμε στην καλύτερη προετοιμασία των αθλητών για τους Πανελλήνιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες αιμοκαθαιρομένων και μεταμοσχευμένων αθλητών το 2020. Ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Χατζησάββας Αντώνιος και ο ταμίας Κος Μανίκας Ιωάννης, μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

1η Κατηγορία

1. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Μ.

2. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

3. ΔΕΣΗΣ Α. – ΔΕΒΕΤΖΗΣ Μ.

Παρηγοριά

1. ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ Γ.

2. ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ Κ.

2η Κατηγορία

1. ΦΑΡΑΣΤΕΛΗΣ Μ.

2. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Χ.

3. ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. – ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ Λ.

Παρηγοριά

1. ΚΑΨΗΣ Δ.

2. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Β.

3. ΚΑΡΒΕΛΗΣ Ν. – ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Σ.

3η Κατηγορία

1. ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ Δ.

2. ROBSON M.

3. ΓΡΙΣΠΟΣ Μ. – ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ Α.

Παρηγοριά

1. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2. ΤΣΑΤΣΟΣ Χ.

3. ΝΤΡΑΜΠΑΛΙΑΣ Γ. – GOLDSMITH B.

0 σχόλιο
0

Πες μας την άποψή σου.

*Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλόγου. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους θα γίνεται πάντοτε σύμφωνα με αυτό. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα προβαίνουμε άμεσα στη διαγραφή αυτών μετά από σχετικό αίτημά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισησ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα